Organisatie aardbeiprinsesverkiezing

De organisatie van de Aardbeiprinsesverkiezing is toevertrouwd aan een team van jonge, gemotiveerde mensen, die elk jaar van de Aardbeiprinsesverkiezing een spetterende show willen maken: Jits Van Roeyen, Jordi De Nocker, Liese Van Daele, Margot De Bruyne, Rik Boeckling en Silke Staes. Deze laatste zit ook in het bestuur van de Aardbeifeesten, en is zo de go-between tussen het team organisatie Aardbeiprinsesverkiezing en het bestuur.

Jits Van Roeyen

Jits is onze jongste kracht, maar daarom niet de minst belangrijke. Ze bracht dan ook al heel wat goede nieuwe ideeën aan. Ze kan ook van een idee direct een heel concept uitbouwen. Dat zorgt er voor dat onze prinsesverkiezing elk jaar anders zal verlopen. Zij is dit jaar dan ook verantwoordelijk voor: de activiteiten, de evenementen met de top 3 en het contact met de finalistes.

Jordi De Nocker

Jordi draait al enkele jaren mee achter de toog van de Aardbeifeesten. Hij is in 2020 als hulpje bij het team van de prinsesverkiezing gegaan en heeft nu een nieuw project om zijn schouders onder te zetten. Hij onderhoudt het contact tussen de organisatie en sponsors. Als je iemand bent of kent die wil sponsoren, kan je best eens bij hem aankloppen (prinsesverkiezing@gmail.com). Hij zetelt in het bestuur van de Aardbeifeesten en kan zo feedback geven aan het team prinsesverkiezing.

Liese Van Daele

Ook Liese draagt haar steentje bij aan de Aardbeiprinsesverkiezing. Zo neemt ze de social media voor haar rekening en stelt de dansen & defilés op samen met Margot. Zo krijgen onze finalistes een gedetailleerde uitleg hoe en waar ze moeten staan op welk moment. Ze neemt dan ook de administratie en de activiteiten dit jaar voor haar rekening. Liese is een spring-in-het veld en kan goed overweg met onze finalistes.

 

Margot De Bruyne

Margot draait intussen al 3 jaar mee met de verkiezing. Ze is gestart als finaliste, is zo onze eerste eredame geworden in 2021 en is dit jaar mee in de organisatie gestapt. Zij maakt samen met Liese de dansen & defilés voor het komende jaar. Daar stopt het natuurlijk niet... Ze gaat dit jaar onze activiteiten verzorgen en is de communicatie tussen de organisatie en de top 3. Ook maakt ze af en toe foto's voor de verkiezing.

Rik Boeckling

Rik is onze nieuwste aanwinst! Hij zet samen met Jordi zijn schouders onder het contact met de sponsors. Ook regelt hij de fotografen en pers op de juiste momenten. Hij is ook heel hard betrokken met onze top 3, waardoor hij de evenementen voor hen regelt maar ook het contact behoud tussen de organisatie en de top 3.

Silke Staes

Silke heeft hetzelfde parcours afgelegd als Margot. Zij werd 2de eredame 2021.

Silke neemt heel wat taken op zich dit jaar. Zo doet ze de social media van de verkiezing, behoud het contact tussen de finalistes en bekijkt ook het financiële plaatje. Als eindverantwoordelijke van de Aardbeiprinsesverkiezing zetelt zij natuurlijk in het bestuur van de Aardbeifeesten. Zo kan ze feedback geven aan het prinsessenteam.